FAQ

Absoluut! Magic Transfers hebben geen beperking in het aantal kleuren en zijn daarom perfect voor complexe ontwerpen.

Er zijn géén eenmalige, vaste opstartkosten. De transfers zijn dus zeer interessant bij kleine oplagen, vooral bij veelkleurige motieven.

Magic Transfer transfers zijn gebaseerd op in water oplosbare chemicaliën en er wordt geen PVC gebruikt. Zelfs als uw onderwerp miljoenen kleuren heeft, is er slechts één handeling om de transfers te maken  vereist. De transparante drager van de transfer is ook geheel recyclebaar en dus milieuvriendelijk.

Nee, voor de Magic Transfers heb je een professionele transferpers nodig, maar we brengen je graag in contact met www.budgetpers.nl die goede degelijke transferpersen aanbiedt tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

De Magic Transfer geeft zeer levendige kleuren en is getest om minimaal 50+ wasbeurten mee te gaan. De transfer is wasbaar tot 60 graden en kan op lage temperaturen in de wasdroger. Chemisch reinigen raden wij af.

Een bestelling kan geplaatst worden door middel van  e-mail of per telefoon (zie onze contactgegevens). De bestanden kunt u sturen naar het volgende e-mailadres: info@magicprint.nl.

De volgende bestandstypen worden door Magic Transfer ondersteund:

  • AI
  • EPS
  • PDF

Zorg ervoor dat ook de tekst is omgezet naar contouren.

In sommige gevallen is een JPG of PNG bestand ook voldoende, mits deze minimaal 300 dpi bevat.

Het is eigenlijk “what you see is what you get”dus als u thuis uw afbeelding uitprint zo groot als u die wilt hebben en u bent tevreden dan zijn wij dat ook.

Contact